3.dk

GÅ TIL 3 RABATKODE OVERSIGT

Kort om 3.dk:

3 har Danmarks største 3G-netværk og har som eneste operatør opgraderet til Turbo3G, der er op til 10 gange så hurtigt, som traditionelt 3G.
3 i Danmark er et brand under virksomheden Hi3G Access, som også har 3G-licenser i Sverige og Norge. Siden den 13. oktober 2003 har 3 leveret teleydelser kombineret med nye mobile tjenester og hurtig datatransmission til den danske befolkning.

3 tilbyder attraktive og innovative tjenester inden for 3G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 kan som den eneste teleudbyder i Danmark tilbyde hastigheder på ml. 2-16 Mbit/s.

Med 3 er du altid med. Du som kunde hos 3 altid er med helt fremme i den teknologiske udvikling og altid har adgang til de nyeste og fedeste produkter og tjenester.
Det betyder også, at alle 3.dk`s produkter er mobile, så de altid er med dig og giver dig adgang til den information og de services, du har behov for, uanset tid og sted.

I Danmark har 3 hovedkontor i et charmerende gammelt pakhus på Scandiagade 8 i Københavns Sydhavn.
Derudover har 3 en række 3Butikker og eksterne forhandlere landet over. Du kan naturligvis også købe 3’s produkter på 3.dk.

Hos 3.dk kan du bruge rabatkode for at få en rabat når du bestiller din ordre. En 3 rabatkode giver dig øjeblikkelig rabat eller ditt tilbud ved kassen inden du betaler. Du registrerer kun din rabatkode til 3 og din rabat bliver automatisk trukket fra din ordre. En 3 rabatkode kan inholde ulige tegn og siffer som man kan indtaste i kassen hos 3.dk.
En rabatkode til 3 vi kunde gi deg en ekstra afslag på din ordre, enten du bestiller bredbånd eller telefoni. Bare hugse på at stikke inom vår 3.dk rabatkode side å tjekke våre rabatkoder til 3 først.

Hos os kan du altid få de seneste 3 rabatkoder tilgjængelig og vi opdaterer løbende vorres rabatkoder, så du altid kan nyde din rabat.
Har du en rabatkode til 3 og dele med os så send det ind.
Tryk på «Insend ny rabatkode» knappen til højre og send os din rabatkode.
Vi håber, du kan spare mange penge ved at udnytte vores 3 rabatkoder.

GÅ TIL 3 RABATKODE OVERSIGT

3.dk tags: 3 rabatkode, rabatkode 3, tre rabat, rabat tre, 3.dk rabatkode, rabatkode til 3.dk, rabatkode 3 iphone 4, rabatkode til 3 iphone 4, 3 rabakode iphone 4, rabatkode 3 mobil, 3 rabatkode mobil, rabatkode 3 2011, 3 rabatkode 2011