Århus Charter rabatkoder og tilbud

århus charter rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på deres mange spændende rejsemål! Det er en fornøjelse at skabe rammerne for mindeværdige ferier, og de gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten. De ved, hvor vigtig den tid er, hvor man skal slappe af, opleve og bare nyde livet.

Århus Charter er gennem tiden blevet tildelt en række priser og anerkendelser. Her nævner vi nogle af de vigtigste.

Danmarks Bedste Charterarrangør
Århus Charter er seks gange kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Award. Vi har modtaget prisen i år 2001, 2005, 2006, 2008, 2009 og senest i 2018. I disse år er prisvinderen udelukkende valgt af de rejsende selv. Læs mere her.

Årets forretning i Aarhus 2016
Århus Charter kåret af Lokalavisens læsere til Årets forretning i Aarhus Midt i 2016. Læs mere her.

Triple A
Hvert år foretages en kreditvurdering, og her har Århus Charter i 2002, 2004, 2006 og senest i 2011 modtaget en Triple-A, der gives for højeste kreditværdighed. Triple-A gives til virksomheder, der har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Gazelle
En Gazelle pris gives af dagbladet Børsen til de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. En gazelle er en virksomhed, som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst i omsætningen eller bruttoresultatet. Århus Charter modtog denne pris i 1995, 2000 og 2007.

Erhverv Aarhus Erhvervspris
Århus Charter modtog i 2007 Erhverv Aarhus’ Erhvervspris, som uddeles på vegne af Aarhus by, Byråd og Erhvervskontaktudvalget. Prisen blev modtaget for «en ganske særlig indsats lokalt, nationalt og internationalt. Med godt lederskab og gode forhold til gæster og kolleger har man formået at fokusere på kerneydelsen og fastholde idegrundlaget i både gode og dårlig tider i en vanskelig branche,» som Erhverv Aarhus sagde ved prisoverrækkelsen.

Århus Charter rabatkode

Hos Århus Charter kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN ÅRHUS CHARTER RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: