DFDS Seaways

GÅ TIL DFDS RABAT OVERSIGT

Kort om DFDS:

Når du sejler med DFDS Seaways, vil du opleve en særlig maritim atmosfære med professionel betjening og internationalt serviceniveau. Mange forretningsrejsende betragter DFDS som det bedste rejsealternativ, hvad angår servicetilbud for passager- og biltransport.

DFDS har i over 139 år sejlet med passagerskibe mellem europæiske byer, og er i dag et af de største passagerrederier i Nordeuropa.

DFDS opererer i dag med seks moderne passagerskibe, og målt i overnatninger er de en af Skandinaviens største hotelkæder. Med ca. 9.000 overnatninger pr. døgn i sommersæsonen og parkeringsmulighed for 2.500 biler, transporterer de ca. 1,7 millioner passagerer og ca. 200.000 biler fordelt på 8 ruter mellem Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien og Norge.

Hos DFDS kan du finde mange gode tilbud og rabatt når du bestiller din ordre. Hos DFDS kan du få rabat ved kassen om du finder det rætte tilbudet

Hos os kan du altid få de seneste DFDS rabater og tilbud tilgjængelig og vi opdaterer løbende vorres rabat og tilbud oversigt, så du altid kan nyde din rabat.
Har du en DFDS rabat og dele med os så send det ind.
Tryk på «Insend ny rabatkode» knappen til højre og send os din rabat.
Vi håber, du kan spare mange penge ved at udnytte vores DFDS rabater.

GÅ TIL DFDS RABAT OVERSIGT

DFDS.dk tags: dfds rabat, dfds minicruise, rabat dfds, dfds tilbud, tilbud dfds, dfds seaways