G-Star rabatkoder og tilbud

g-star rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om virksomheden

G-Star er et moderne denim brand.
I mere end 25 år har G-Star været bannerfører indenfor denim med konceptet 3D-denim og dedikation til ”raw”, ubehandlet denim. G-Star’s filosofi har altid været ’Just the Product’, som fokuserer på denim-håndværket og innovation.
Siden G-Star RAW’s stiftelse i 1989 har filosofien altid været ’Just the Product’. Denne målrettede tilgang har ført til mange ’firsts’: introduktionen af ’luxury denim for the streets’ ved at kombinere avanceret håndværk med nutidig street-style for at skabe en ny denim-sektor; positionering af ”raw”, ubehandlet denim som et anvendeligt og efterspurgt materiale; og evolutionen af G-Star’s karakteristiske denimsilhuet ved at gøre brug af den arkitektoniske tankegang og 3D i konstruktion af denim.
Udover innovativ design, er G-Star RAW også kendt for det store engagement i forhold til deres rolle og ansvar indenfor fashion: G-Star anerkender behovet for at udforske bæredygtige løsninger og udvælger dermed deres brug af materiale til deres produkter med stor omhu. F.eks. lancerede G-Star deres ‘RAW FOR THE OCEANS’ kollektion, hvor produkterne er lavet er genbrugt plastik fra havet med Pharrell Williams som fortaler, som også har været medejer af G-Star RAW siden februar 2016.
Pharell: “G-Star er en virksomhed, som bærer præg af et uafhængigt og fremtidstænkende sind. Jeg tror på, at de bliver det 21. århundredes definitive jeans-brand. Jeg ser frem til at være en del af denne mission samt være med til at skabe G-Star’s fremtid.”

G-Star rabatkode

Hos G-Star kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN G-STAR RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: