Hennes&Mauritz

GÅ TIL HM RABATKODE OVERSIGT

Kort om Hennes&Mauritz:

Hennes & Mauritz (ofte blot forkortet H&M) er en svensk tøjkæde. Kæden har specialiseret sig i et bredt udvalg af tøj, og har både meget billigt tøj, men også tøj af lidt bedre kvalitet til lidt dyrere priser.

Kæden sælger både dame-, herre- og børnetøj, samt tøj målrettet det unge segment, og tøj i store størrelser, samt ventetøj. Desuden sælger H&M accessories og kosmetik til kvinder.

Kæden har ekspanderet til det meste af verden, og fortsætter med at indtage nye markeder, og har ligget i Danmark siden 1967 – hvilket har gjort den til en af landets største og mest populære tøjkæder med 69 butikker (marts 2010). Butikkerne er fortinsvis placeret i indkøbscentre og bykerner (ofte gågader).

Hos Hennes&Mauritz kan du bruge rabatkode for at få en rabat når du bestiller din ordre. En HM rabatkode giver dig øjeblikkelig rabat eller ditt tilbud ved kassen inden du betaler. Du registrerer kun din HM rabatkode og din rabat bliver automatisk trukket fra din ordre.

Hos os kan du altid få de seneste HM rabatkoder tilgjængelig og vi opdaterer løbende vorres rabatkoder, så du altid kan nyde din rabat.
Har du en HM rabatkode og dele med os så send det ind.
Tryk på «Insend ny rabatkode» knappen til højre og send os din rabatkode.
Vi håber, du kan spare mange penge ved at udnytte vores HM rabatkoder.

GÅ TIL HM RABATKODE OVERSIGT

Hennes&Mauritz tags: h&m rabatkode, rabatkode hm, rabatnummer hm, hm rabatnummer, hm rabatkode