Holly’s

GÅ TIL HOLLYS RABATKODE OVERSIGT

Hollys rabatkode

Kort om Hollys:

Holly’s arbejder på at skabe børnetøj til levende og fantasifulde børn. Holly’s har de styles, der bedst dækker barnets behov til det nære og det nødvendige. Tøjet skal støtte børn til at gøre det de er gode til – børn, der har mod på at kaste sig ud i livet og drage på eventyr i verden. Holly’s vil altid tage udgangspunkt i børnehøjde. Holly’s er til for dig og mig og alle børn, som vil behandles ud fra deres verden og ikke sættes ind som dukker i en voksenverden.

Børn har brug for, at man altid kan regne med Holly’s og de gør vores bedste for at levere god kvalitet. Derfor er vores klassiske kløver Økotex-certificeret standard 100 og vores serie i strib og ensfarvet er 100% økologisk bomuld.
Holly’s har vores essentials serie samt sæsonprodukter to-fire gange om året. Med essentials, har Holly’s skrællet alt unødvendigt væk, så de kan lave det de gør allerbedst: basis børnetøj i høj kvalitet med en enkel, genkendelig designlinje med fokus på vores skandinaviske arv.

Ensfarvet økologisk i blød lækker kvalitet med god pasform. Tøjet findes i fire farver, hvor to af dem er unisex (Brun og Grå). Denne gode basisvare kan kombineres det øvrige essentialsprogram. Spar op til 80%.

13 styles med Holly’s velkendte kløver i Hvid bund med grå kløver og grå bund med grå kløver. Tøjet er blødt og lækkert med god pasform og passer til både baby og junior, dreng og pige og priserne er ikke til at modstå – Spar 40%.

Hos Hollys kan du bruge rabatkode for at få en rabat når du bestiller din ordre. En Hollys rabatkode giver dig øjeblikkelig rabat eller ditt tilbud ved kassen inden du betaler. Du registrerer kun din Hollys rabatkode og din rabat bliver automatisk trukket fra din ordre.

Hos os kan du altid få de seneste Hollys rabatkoder tilgjængelig og vi opdaterer løbende vorres rabatkoder, så du altid kan nyde din rabat.
Stick ofte indom vores site og find din Hollys rabatkode slik at du kan spare i dag!
Med vores Hollys rabatkode du kan spare meget ved at bruge din rabatkode, før du betaler. Husk også at kigge indom vores Hollys rabatkode site til den senest opdaterede Hollys rabatkode.

Har du en Hollys rabatkode og dele med os så send det ind.
Tryk på «Tilføj ny rabat» knappen til højre og send os din Hollys rabatkode.
Vi håber, du kan spare mange penge ved at udnytte vores Hollys rabatkode.

GÅ TIL HOLLYS RABATKODE OVERSIGT

Hollys.dk tags: hollys rabatkode, rabatkode hollys, hollys rabat, hollys kuponkode, kuponkode hollys, rabat hollys, kampagnekode hollys, hollys rabatkupon, rabatkupon hollys, hollys kampagnekode, hollys.dk rabatkode, gavekort hollys, hollys gavekort

Tradetracker/Hollys – tilbud/Fri fragt over 499,-