I Amsterdam rabatkoder og tilbud

i amsterdam rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

I Amsterdam er det verdensberømte mærke af Amsterdam Marketing. En nonprofitorganisation med ansvar for markedsføring af hovedstadsområdet Amsterdam. Med I Amsterdam City Card søger Amsterdam Marketing for besøgende at have et overkommeligt og problemfrit ophold i Amsterdam, samtidig med at det hjælper kultursektoren med at fremme sig selv og tiltrække flere besøgende.

Med kortet kan brugerne besøge museer i verdensklasse, tage et krydstogt gennem de charmerende kanaler og prøve de lokale delikatesser. Alt gratis – eller med en betydelig rabat. Derudover giver bykortet brugere ubegrænset adgang til Amsterdams offentlige transportsystem i løbet af de timer, kortet er gyldigt til.

Brugere kan simpelthen vælge mellem et 24, 48, 72 eller 96-timers kort og besøge så mange attraktioner som de vil have. Siden de har boet i 2004, er næsten 1,4 millioner I Amsterdam City Cards blevet solgt. I de sidste år har et stort fokus været online-salg af kortet. Dette har resulteret i næsten tre gange så meget City Cards solgt online i 2016 i forhold til 2014. Brugere vurderer kortet med en 8,9 på en 10-punkts skala.

I Amsterdam rabatkode

Hos I Amsterdam kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN IAMSTERDAM RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: