LEFIX rabatkoder og tilbud

le fix rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Le Fix blev grundlagt af Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm i København i 1999. Kernen var en gruppe kunstnere og designere, der skabte et rum med kreativ frihed for sine medlemmer at udfolde deres individuelle og gensidige potentiale.
Le Fix har opnået en unik position som et højt anerkendt livsstilsmærke med stærke rødder i København og en dybden international appel. Aldrig bare for fortjeneste, men altid for kærligheden i spillet, er Le Fix en unik konstellation af vital viden i en bred vifte af erfaringer.

Beliggende i hjertet af Nørrebro, København, har mærket udvidet internationalt, mens man holder øre på gaderne og et hjerte i byen. Le Fix ejer og driver to butikker i København med Le Fix-kollektionerne plus et antal af de mest interessante livsstilsmærker i verden. Udover tøj har LeFix også to tatoveringssaloner, et kunstgalleri og et træværksted.

De mange mennesker, der udgør Le Fix, arbejder i separate grupper på forskellige projekter og trækker på hinandens oplevelse. Gensidig forståelse af kunst, tøj og handel hæver den fælles viden til at danne en syntese af kunstige udtryk, der skaber en levedygtig forretning med et kæmpe øje for detaljer og oprindelse.

Le Fix rabatkode

Hos Le Fix kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN LE FIX RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: