Luxreaders rabatkoder og tilbud

luxreaders rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Luxreaders er en international online-shop med briller til kvinder og mænd. Virksomheden har skabt en innovativ og digital platform bestående af et stort udvalg af briller med hurtig levering. I dag handler læsebriller ikke kun om at styrke synet. I deres øjne handler det også om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Hos Luxreaders forener de innovation og teknik i et dansk luksusbrillekoncept, der er til at betale, for alle skal have mulighed for at se godt. Luxreaders har et stærkt kapitalgrundlag med 25 års erfaring fra brillebranchen.

På Luxreaders.dk finder du et stort og varieret udvalg af læsebriller i lækkert design og god kvalitet. Alle læsebriller er unisex og passer dermed både til mænd og kvinder. Materialerne er nøje udvalgt og uanset om du vælger acetat, rubber eller metal får du nogle rigtig fede kvalitetsbriller til en lav pris.

Det er meget almindeligt, at evnen til at fokusere på kort afstand aftager med årene. Desværre er mange mennesker alt for dårlige til at købe læsebriller i tide. Det resulterer i, at de i årevis render rundt med «for korte arme» eller utjekkede, midlertidige løsninger.

Alle brillerne er lavet i dansk design og fås i styrke +1 til +2,5. Brilleglassene er af højeste kvalitet, hvilket er det vigtigste for et godt syn. De anvender udelukkende hærdede kvalitetsglas i alle læsebriller i sortimentet.

Luxreaders rabatkode

Hos Luxreaders kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN LUXREADERS RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: