Park Inn rabatkoder og tilbud

park inn rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Park Inn® kan tilbyde et spændende og gæstfrit miljø, hvor både feriegæster og forretningsrejsende er garanteret en behagelig hoteloplevelse til en overkommelig pris.

Hotels you can rely on.
Park Inn by Radisson® er en spændende kæde bestående af dynamiske mellemklassehoteller med fokus på de ting, der virkelig betyder noget: gæstfrihed, bekvemme senge, pæne og rene værelser, god service og et fuldstændigt problemfrit ophold for vores gæster. Med over 140 hoteller i Europa, Afrika, Mellemøsten, USA og Canada, som alle kan tilbyde diverse bekvemmeligheder og faciliteter, farverige omgivelser og nytænkende restauranter, er deres gæster sikret byens bedste overnatning – hver gang.

Oplev Park Inns enestående servicekoncept «Yes I Can!», som er med til at skille dem ud fra konkurrenterne. «Yes I Can!»-servicekonceptet, som praktiseres på alle Park Inn by Radisson-hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika, er udgangspunktet for den service, vi yder deres gæster, og det afspejles i den positive og professionelle attitude, vores personale udviser hver eneste dag i bestræbelserne på at give samtlige gæster et mindeværdigt hotelophold.

«Yes I Can!» er et udtryk for Park Inns mission og filosofi. Konceptet gør dem i stand til at klare enhver udfordring og sikrer vores gæster en fremragende service, uanset om de overnatter i London, Skt. Petersborg, Muscat, Paris eller på et af deres mange andre hoteller rundt om i verden.

Park Inn rabatkode

Hos Park Inn kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN PARK INN RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: