Queeninfashion rabatkoder og tilbud

queeninfashion rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Queeninfashion.dk har et nøje udvalg af tøj til kvinder og fest tøj.. Trods den gode kvalitet, er det samtidig også billigt modetøj til kvinder, så alle kan være med. Det skyldes, at de mener, at alle skal have råd til flot kvalitetstøj og billigt festtøj. De står gerne til rådighed for, at få opdateret din gardarobe, om det er festkjolen eller et par nye jeans du står og skal bruge.

Queeninfashion kompenserer ikke den billige pris på fragten. De har en fast fragt pris på 35,- og en leveringstid på 1-2 hverdage. Sortimentet indeholder ikke blot et bredt udvalg af mærker, men også et godt udvalg til dig, som leder efter online modetøj. Tøjet udvælges blandt de nyeste trends, så du kan få kvalitetstøj, som passer til moden om det er sommer tøj eller vinter tøj. Er det festtøj, du er ude efter, så skal du heller ikke lede længe. Deres sortiment indeholder både korte kjoler, midi og lange kjoler samt festlige toppe. Det skulle gerne ramme et bredt udvalg, hvad enten det er til firmafest, havefest eller en større fejring.
Alt tøjet leveres naturligvis inden for et par hverdage, det gør det lettere for dig, at bestille «i sidste øjeblik

Køb nu betal senere med viabill – køb tøj på afdrag hos dem.

Sommetider kan det være svært, at finde penge til det hele. Derfor synes jeg også, at vi har fundet en rigtig god løsning, hvor du kan købe tøj på afdrag i samarbejde med Viabill. Dette er helt gratis og indeholder hverken skjulte gebyrer eller dyre renter. Du bestemmer selv hvor længe du vil afdrage over, dog max 24 måneder. Så hos os kan du købe det online tøj du ønsker nu og vente med betalingen.

Altid lave priser på tøj til kvinder og hurtig levering

Deres kunder prioriterer de meget højt og ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor sidder de parat til at yde dig, som kunde, en god service.
Hvis du skulle have spørgsmål, ris eller ros eller noget du synes mangler på min webshop. Så henvend dig gerne til [email protected] eller fang dem på deres online chat og her vil debesvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Queeninfashion rabatkode

Hos Queeninfashion kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN QUEENINFASHION RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: