Sengetid rabatkoder og tilbud

sengetid rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om netbutikken

Sengetid.dk har alt indenfor dansk producerede senge og tilbehør. Sengetid.dk lægger utrolig stor vægt på at give vores kunder masser af værdi for pengene, hvorfor kvaliteten er i højsædet. De forhandler udelukkende danske brands, der bliver produceret på en fabrik i Jylland, hvor der bliver gået op i arbejdsforholdene. Der bliver udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer og dygtige, danske håndværkere, som arbejder under ordnede forhold.

Når du skal vælge ny seng, står du over for et valg, der kommer til at have stor indflydelse på dit helbred og velbefindende i mange år fremover. Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Samtidig har en god nattesøvn afgørende betydning for din evne til at fungere i hverdagen – og kan forebygge en række ubehagelige livsstils- og alderdomssygdomme. Så derfor er det ekstra vigtigt at vælge en god og samvittighedsfuld leverandør af din nye seng.

Sengen er det vigtigste møbel, du nogensinde skal købe til privaten. For skal du udnytte de helbredsmæssige fordele, som en god nats sov giver, skal du som minimum tilbringe mellem 7-8 timer hvert døgn i sengen. Så det er muligvis kun din kontorstol på jobbet, du tilbringer flere timer i end sengen.

Men i modsætning til den ergonomisk korrekte udformning af kontorstolen, er der knapt så stor bevågenhed omkring sengen. Den købes oftest, efter du har prøvet at ligge i en magen til i butikken i et par minutter med alt tøjet på.

Derfor køber alt for mange danskere en helt forkert seng i forhold til deres behov – og det får katastrofale følger for vores dagsform i form af ringere præstationsevne og dårligere immunforsvar. Samtidig medfører det over tid, at vi får større risiko for at udvikle en række livstruende livsstils- og aldersbetonede sygdomme.

Sengetid rabatkode

Hos Sengetid kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN SENGETID RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: