Sikkervaccination rabatkoder og tilbud

sikkervaccination rabatkode
MERE INFORMATION - KLIK HER

Om virksomheden

Sikkervaccination.dk tilbyder rejsekonsultation og -vaccination i samarbejde med danske apoteker. Sikker Vaccination er en del af Practio – et dansk firma med en stærk vision om at hjælpe danskerne med bedre adgang til sundhedsløsninger. Med en helt ny kombination af digital adgang til rådgivning samt fysisk adgang til medicin/vaccination, øger Practio både danskernes adgang til overkommelige sundhedsløsninger og patientsikkerhed samlet set.
Rejsevaccination er anbefalet for alle rejsende, der hvert år rejser ud i verden til destinationer som Latinamerika, Afrika og Asien – heriblandt Thailand, der ofte topper listen som danskernes foretrukne feriedestination. Mange danskere ved bare ikke, at der findes et nemmere alternativ til rejsevaccination hos lægen – nemlig Sikker Vaccination.
Via Sikkervaccination.dk kan rejsende nemt få dækket deres behov og tilmed spare tid og penge på deres rejsevaccination. Hvordan? Rejsekonsultationen foretages af specialiserede sygeplejersker over telefonen, og selve vaccinationen varetages af certificerede farmaceuter på apoteket. Vel og mærke et af de mange samarbejdende apoteker over hele Danmark Hjælp Sikkervaccination.dk med at få flere bookings, og hjælp dine læsere med at spare tid og penge på deres rejsevaccination

Sikkervaccination rabatkode

Hos Sikkervaccination kan du bruge en rabatkode, der giver dig rabat på din ordre.

SÅDAN BRUGER DU EN SIKKERVACCINATION RABATKODE:

Før du betaler ved kassen kan du finde en kuponkode hos os

  1. Kopier din kode og indsæt den i feltet mærket «rabatkode».
  2. Når du har indtastet din rabatkode, vil du se, at du har modtaget din rabat.
  3. Nu har du sparet lidt ekstra på din ordre!

Hvordan man bruger rabatten
Klik på rabatkode knappen og klik på kode for at kopiere automatisk.
Tilføj kode i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, når du betaler i online-butikken.

TILGJÆNGELIGE RABATTER OG TILBUD: